Auckland Council – Customer Service Centre

Auckland Council approached us to assist with a full fit out of a new retail concept store for them to better service Auckland’s ratepayers. Their requirements included wall graphics, way-finding signage, entry signage and custom light-boxes. They relied on our expertise for construction detail and prototyping for the light-boxes and way-finding and we worked alongside their design team to implement the graphical elements. The result was a stunning new facility in the heart of the city.
Auckland Council – Customer service centre

Pre Fabricated fascia panel constructed from 4mm ACM installed to existing universal steel beams. Fascia panel finished with digitally printed vinyl decal applied to face and sides using Auckland Council branding and colour specifications.

Auckland Council – Customer service centre

Combination of digitally printed vinyl wall graphics and digitally printed perforated window vision applied to office windows designed for staff to view customers entering the facility and acting as privacy for the staff.

Auckland Council – Customer service centre

Digitally printed wall graphics and counter graphics with way finding signage suspended from the ceiling to indicate and direct customers to relevant areas.

Auckland Council – Customer service centre

Following on the theme digitally printed wall graphics with a interactive centre for general public.

Auckland Council – Customer service centre

Column signage designed and built in-house slim-line interchangeable poster displays with internal LED’s.